Skip to main content
Image
o nama

Horticentar Adria DOO je regionalni zastupnik svojih matičnih kompanija – KG GREENHOUSES B.V. i Balkan Greenhouse DOO. 
Svoju Horticentar Adria porodicu smo osnovali 2015. godine kada smo otvorili kancelariju u Novom Sadu. Već 2016. godine svoje prisustvo širimo i u Hrvatskoj, gde smo u Osijeku otvorili svoju sestrinsku firmu. Naši prvi koraci su napravljeni u Severnoj Makedoniji, gde smo već uspešno poslovali i gde su i udareni temelji i ideje Horticentar Adrie.
Danas smo Ovlašćeni generalni zastupnik i distibuter holandskih mineralnih đubriva premium kvaliteta proizvođača Van Iperen International B.V., kao i belgijskih organskih đubriva proizvođača Fertikal B.V.  Takodje smo generalni zastupnik i partner holandske kompanije BUCON Industries b.v. specijalizovane za tankove za vodu.
U cilju nam je da unikatnim i pouzdanim pristupom zastupamo kompanije osnivače i partnerske kompanije i time obezbedimo našim klijentima vrhunske proizvode i holandsku tehnologiju. 
Kako je u „temelju“ naše firme holandska kompanija KG Greenhouses sa 50 godina bogatog iskustva u stakleničkoj tehnologiji tako u našem portfoliju značajno mesto zauzimaju staklenici i oprema za stakleničku proizvodnju koji su uža specijalnost naše matične kompanije.
Bogato iskustvo i visok kvalitet su ono što nam omogućava da Vama obezbedimo vrhunske projekte po principu „ključ u ruke“.


Za Vaše staklenike nudimo celokupnu opremu za proizvodnju uključujući merne uređaje, sisteme za navodnjavanje, grejanje, hlađenje, stolove, klupe za uzgajanje, repromaterijal za proizvodnju te širok spektar ostalih proizvoda i potrošnog materijala kako bi Vaš uzgoj dao što bolje rezultate.
 
Naša kompanija poseduje ekskluzivno pravo za distribuciju đubriva Holandske kompanije Van Iperen International kao i organskih peletiranih đubriva belgijske kompanije Fertikal. 
Ovako proizvedena roba po holandskoj tehnologiji se nalazi kao neizostavni deo priče u procesu proizvodnje voćarskih, ratarskih, povrtarskih i vinogradarskih kultura naših klijenata. 
Našim unikatnim i pouzdanim pristupom, proizvođačima u Srbiji i regionu omogućavamo pristup holandskoj tehnologiji i kvalitetu proizvodnje po holandskoj recepturi. 
 
Odlike našeg stručnog tima su pouzdanost, tačnost i posvećenost poslu, što u kombinaciji s kvalitetom naših proizvoda i podrškom naših partnera omogućuje sigurnost Vašeg poslovanja u vidu pravovremenog snabdevanja svim proizvodima i uslugama koje nudimo, uključujući savetovanja i obuke te predloge i konkretna rešenja, a skladno profilu Vaše proizvodnje dobijate sveobuhvatni prilagođeni paket kakav zaslužujete. 

Nadamo se uspešnoj zajedničkoj saradnji!

Posebno smo ponosni na naš novi projekat u Rumi u sklopu koga ćemo imati i „show room“ staklenik gde ćemo proizvođačima na licu mesta moći da približimo koncept našeg rada. Ovaj distributivni centar se prostire na 4.000 m2 i time nam otvara veći potencijal da pravovremeno odgovorimo na sve zahteve Vaše proizvodnje. 

o nama
o nama
o nama
o nama
o nama
o nama
o nama